Autor: Violetta Riidas • 19. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pirita koolinoored võitlevad suitsetamise vastu

Pirita noored on võtnud eakaaslaste suitsetamisest loobumise nimel tegutsemise iseenda kätesse.

Alanud nädalal leiab Pirita Majandusgümnaasiumis aset suitsetamisvastane kampaania, mille algatajaks on sama kooli õpilasesindus ning mille õnnestumisele aitab omaltpoolt kaasa ka Pirita alaealiste komisjon, kirjutas Delfi Noorte hääl.

Projektiga, mis kannab noorte enda poolt väljamõeldud nime, ’(niko)tiin love’, soovitakse panna kõiki teismelisi mõtlema sellele, kuivõrd kasutu tegevus on suitsetamine ning kuidas oma energiat tasuks selle asemel kulutada hoopis kasulikemate huvide peale. Suitsetamisvastase kampaania raames viiakse läbi fotokonkurss teemal „Fun võib olla ka suitsuta“, mis kutsub noori üles pildistama kõike lahedat, mis võiks olla suitsetamisele meeldivaks alternatiiviks. Lisaks on võimalus osaleda plakatite valmistamise konkursil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099