Autor: Violetta Riidas • 25. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toitumispäevik aitab teadvustada söömis- ja liikumisharjumusi

Päeviku alusel on lihtsam muutusi kavandada, eesmärke seada ning lisaks saab tagasivaadates näha, mis aja jooksul muutunud on – see võib väga motiveerivaks osutuda.

Toitumis- ja trennimärkmik aitab teha teadlike valikuid selle kohta, mida sööd ja palju liigud – üleskirjutamisel mõtled enne mitu korda järele, kui tegutsed, vahendas Postimees.ee uudisteagentuuri BBC.

Kirjuta väikesesse märkmikku neli pealkirja - «kell», «söök ja jook», «kus ja kellega» ja «mõtted» ning kanna päevikut endaga kogu aeg kaasas. Raske on meeles pidada, mida kõike päeva jooksul tarbitakse, seega püüa jooksvalt tegevused üles tähendada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099