Autor: Violetta Riidas • 29. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiik hakkab Valka perearstikeskust ehitama

Valga perearstinimistute baasil on plaanis poole aasta jooksul koostöös linna ja haiglaga välja ehitada uus perearstikeskus.

E-Tervise SA juht ja Terviseagentuur OÜ omanik Madis Tiik ütles, et kuna Valgamaal kureeritakse nelja nimistut - Tõlliste-Oru piirkonna oma (asendusarst Marin Ruumet), avatavat Valgas (asendusarst Luule Tampere), en shy;dist Käida Kiisa oma (perearst Juta Mik shy;kor) ning Rando Kommeri nimistust moodustatut (perearst Henn Sepp) - on poole aasta jooksul plaanis kolme nimistu baa shy;sil koostöös linna ja haiglaga välja ehita shy;da uus perearstikeskus, kirjutas Valgamaalane.

See peaks tulema haigla nullkorruse shy;le, kus ruumid olemas. Seni teenindab Ju shy;ta Mikkor patsiente endistes Käida Kiisa ruumides ning loodetavalt juba uuest nä shy;dalast avavad kabinetid haigla teisel kor shy;rusel lasteosakonna ruumides perearst Henn Sepp ja Luule Tampere, kirjutab Valgamaalane.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099