Autor: Violetta Riidas • 30. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nooruke Hiina poptäht suri iluopi ajal

Nooruke Wang Bei lasi oma näo luustikku ilukirurgil lihvimise abil muuta.

Tegu on Hiinas populaarse protseduuriga, kuid paraku lõppes see Bei jaoks kurvalt, vahendas Õhtuleht uudisteagentuuri AFP.

Hiina superstaarisaates "Super Girl" kuulsust kogunud neiu tuimestusega läks midagi viltu. Arstide sõnul hakkas Bei lõug komplikatsioonide tõttu verd jooksma. Hingamisteedesse tulvanud veri ei lasknud tüdrukul hingata ja ta lämbus. Täpsed surma põhjused selgitab juba välja terviseministeeriumi alustatud uurimine.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099