Autor: Violetta Riidas • 2. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaasa: 2011 peaks Eesti ravimiturg kasvama 2-4%

Tamro Eesti OÜ tegevdirektor Tarvo Vaasa pidas ettekande "Hulgimüüjad: mis trendid ootavad 2011 ravimimüügis?"

Vaasa andis ülevaate ravimituru prognoosidest kogu maailmas. Maailma ravimiturud on väga erineva mahu ja arenguga. Kui seni oli ravimiturg number üks Põhja-Ameerikas, siis edaspidi saavad selleks olema uued turud. Eelkõige Hiina, India, arvata võib ka Venemaa jne.

Turu kasvud on suhteliselt madalad ja need aeglustuvad. Suured globaalsed turud jätkavad vaikset allaminekut - Ameerika Ühendriigid, Euroopa, samuti Jaapan.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099