Autor: Violetta Riidas • 3. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puuetega inimeste arv on tõusuteel

Puuetega inimeste koja juhatuse esimehe Monika Haukanõmme sõnul ulatub puuetega inimeste arv ühiskonnas juba üle 120 000.

Haukanõmm märkis täna tähistatava rahvusvahelise puuetega inimeste päeva puhul, et puuetega inimeste arv kasvab järjest ja nii tuleb nendega ka järjest enam arvestada ning kaasata neid otsustusprotsessidesse, kirjutas Tarbija24.

«Järgnevatel aastatel peavad puudega lapsed ja neile suunatud teenused, sh haridus muutuma prioriteediks number üks, kui me soovime, et puuetega inimeste tõrjutus väheneks ja nad oleksid täieõiguslikud ja võrdväärselt ühiskonda panustavad kodanikud nii-nimetatud pelgalt tarbijate asemel,» lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708