Autor: Indrek Kald • 19. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eriarstide kolimine sundis abivajajad PERHis järjekorda

Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) Sütiste tee hoones on mitmendat nädalat pikad sabad eriarsti vastuvõtule, kuna sinna toodi üle ka senise Nõmme haigla tegevus, kirjutas Eesti Päevaleht.

"Inimesed ootasid üle tunni aja ja olid silmanähtavalt endast väljas," kirjeldas olukorda Kristiina ning lisas, et kui ta oli oma korda oodanud 40 minutit ja vastuvõtuaja algusestki 20 minutit möödunud, sai kannatus otsa; õnneks oli abi visiiditasu väljaspool järjekorda maksmisest.

PERHi kommunikatsioonijuhi Inga Lille sõnul suurenes patsientide arv seepärast, et detsembri lõpust tegutsevad J. Sütiste tee 19 hoones ka PERHi Hiiu korpuse kirurgia- ja anestesioloogiakliiniku osakonnad ehk Mustamäel võtavad patsiente vastu ka pea- ja kaelakirurgia, onkoloogilise üldkirurgia, rindkerekirurgia ja onkoloogiliste naistehaiguste osakonna arstid, samuti viidi Mustamäele üle haiglaravi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099