Autor: Kadi Heinsalu • 7. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinik 2011 konverents reaalajas kuulatav

Täna alanud traditsiooniline Tartu Ülikooli arstiteaduskonna täienduskonverents Kliinik 2011 on reaalajas kuulatav siit. Kolm päeva sisaldab üle 50 ettekande eri teemadel.

Tänase päeva teemad on bioloogiline ravi ja kliinilise teadustöö väljundid praktilises meditsiinis. Homme on teemadeks lisaks hambaravi, tulevikumeditsiin, neuroloogilised dissotsiatiivsed häired, neerusiirdamine, kõrva-nina-kurguhaiguste diagnostika. Viimasel päeval käsitletakse uusimaid radioloogilisi meetodeid seedetrakti uurimisel, kopsuvähki ja õlaliigese piirkonna haigusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099