Autor: Triin Tabur • 10. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arvamus: Kärbitud numbritest kvaliteeti nõutamas

Eesti Haigekassa käesoleva aasta eelarvest kirjutamine ajal, kui riigikogu valimisteni jääb napilt kuu, on sarnane žiletiteral kõndimisega.

Ühelt poolt on teema ääretult oluline nii kümnete tuhandete tervishoiutöötajate kui ka kõigi tänaste ja homsete patsientide jaoks.

Teiselt poolt vaadates on praegu just see aeg, kus on põhjust eeldada igast ilmakaarest saabuvaid kõlavaid ja jõuliselt oponeerivaid seisukohti. See võib olla kõrvalt küll nauditav vaadata, kuid suure tõenäosusega ei soosi vastastikust usaldust ega tooda ka täiendavat sotsiaalset kapitali.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099