Autor: Merike Kungla • 20. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhja-Eesti Regionaalhaiglas avati tromboosiravi kabinet

Uues tromboosiravi kabinetis töötavad patsientidega sisehaiguste arstid Alice Lill ja Katrin Nõukas ning tromboosiõde Marina Rebane, teatas Põhja-Eesti Regionaalhaigla reedel.

Kabineti avamise eestvedaja Alice Lille sõnul konsulteerivad nad venoosse trombembolismiga patsiente, kes vajavad täiendavat diagnostikat tromboosi põhjuste väljaselgitamiseks, nõustamist ravi kestvuse, lõpetamise ja edaspidise sekundaarse profülaktika osas. Patsientidel peab olema saatekiri.

Arstid tegelevad ka rasedusaegse trombemboolia ja selle ravi ning raseduspatoloogiaga seotud trombofiilia diagnostika ja nõustamisega. Samuti kõrge tromboosiriskiga patsientide perioperatiivse, lõikusaegse ja lõikusjärgse profülaktika nõustamisega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099