Autor: Triin Tabur • 22. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nädalavahetus EMOs: kipsipanek kui liinitöö

Laupäeval pöördus Järvamaa haigla traumapunkti rekordarv abivajajaid, 18 neist lahkus haiglast kipsiga, mitmel tuli minna operatsioonilauale.

Laupäeva hommikul jäätunud teedele sadanud õhuke lumekiht jättis kõndijale petlikult turvalise mulje ja viis paljudel ootamatult jalad alt, kirjutas Järva Teataja.

Valves olnud kirurg Mihhail Feštšin ütles, et tema 24tunnise valve jooksul, mis algas laupäeva hommikul kell kaheksa, pöördus Järvamaa haigla erakorralise meditsiini osakonda traumaga umbes 30 abivajajat. «Inimesed ikka pöörduvad nädalavahetusel: kas on kõhuvalu või muud sellised hädad, aga seekord oli traumasid erakordselt palju,» tunnistas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099