Autor: Merike Kungla • 30. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiina Roosimägi lahkub Nova Vitast

Tallinna piirkonna vanima viljatusravi kliiniku juhatuse esimees on alates 6. jaanuarist Merike Seer, kauaaegne Nova Vita juhatuse liige Tiina Roosimägi on ametis viimast kuud.

Nova Vita on üks neist erahaiglatest, mis kaotas sel aastal arengukava haiglate eelistamise tõttu suure osa oma mahtudest. Meditsiiniuudiste andmetel vähenes 15aastase kogemusega viljatuskliiniku haigekassa lepingumaht võrreldes mullusega 2,5 korda, 424 ravijuhtult 131-le.

Nova Vita arvelt sai viljatusravi lepingu endale Lääne-Tallinna Keskhaigla, kes rajas Pelgulinna sünnitusmaja ruumidesse oma reproduktiivmeditsiini keskuse. Keskus ostab kehavälise viljastamise protseduuri sisse BioEximi OÜ IVFi laborilt. Mõned Nova Vita embrüoloogid on samuti uude viljatuskeskusesse tööle läinud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099