Autor: Merike Kungla • 12. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rehemaa: ravimireklaam arstidele ei ole põhimõtteliselt keelatud

"Arstide liit oma hinnangut praegu anda ei saa, kuna meil on teada ainult Äripäevas ilmunud info ja see on esitatud ajakirjanik Kadri Jakobsoni poolt, kes on varemgi teadlikult avaldanud valeväiteid," ütles Eesti Arstide Liidu peasekretär Katrin Rehemaa kommenteerides Kanal 2 uudistesaatele Reporter MSD üritust arstidele.

Rehemaa lisas, et ravimireklaam arstidele ei ole põhimõtteliselt keelatud.

"Arstid üldjuhul soovivad osaleda ja osalevad koolitusüritustel, kus nad saavad laiemalt infot, kui ühe konkreetse ravimi kohta. Aga alati võib ju juhtuda, kui te näiteks lähete teatrisse saama head kultuurilist elamust ja satute veidi viletsama kvaliteediga etendusele... Ega te alati täpselt ette tea, kuhu satute," ütles Rehemaa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099