Autor: Violetta Riidas • 26. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tootja piiras erakorraliselt lennusalga kopteri lennuaega

Tootja piiras erakorraliselt AgustaWestland-139 tüüpi helikopterite lennuaega, mille tõttu on lennusalga ainsal töökorras kopteril lubatud lennata veel viis tundi.

«Sama tüüpi kopteriga Brasiilias juhtunud õnnetuse tõttu andis tehas neljapäeval välja juhendmaterjali, mille kohaselt on sellega lubatud lennata veel viis tundi,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja BNSile.

Juhend puudutab koptereid, mille sabarootori labad on olnud kasutusel üle 600 tunni, vahendas Postimees. Pressiesindaja sõnul selgub tootja järgnevast juhendist, kas labad tuleb lennutundide täitudes välja vahetada või saab neid edasi kasutada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099