Autor: Merike Kungla • 30. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lastehaigla käitumis– ja sõltuvushäirete osakond 10-aastane

SA Tallinna Lastehaigla käitumis- ja sõltuvushäirete osakond tähistab täna, 30. septembril oma kümnendat sünnipäeva ettekannete ja temaatilise etendusega “Kümme aastat väärtuslikke väljakutseid ja kogemust”.

2001. aastal loodud ainulaadsesse osakonda võeti tööle valitud spetsialistid, keda koolitasid Soome, Rootsi, Saksamaa ja Eesti parimad oma ala asjatundjad. Praegu kuuluvad meeskonda psühhiaater, kliiniline psühholoog, sotsiaaltöötaja, noorsootöötajad ning meditsiiniõed.

Lastehaigla psühhiaatrikakliiniku juhataja Anne Kleinberg rääkis, et esmases võõrutusprotsessis ja ravi käigus püütakse anda parim, et lapsel tekiks motivatsioon ning usk paranemisse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099