4. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökuulutus: Ida-Viru Keskhaigla otsib oma meeskonda laboriteenistuse direktorit ning Kirurgiaosakonna juhatajat

Ida-Viru Keskhaigla teeninduspiirkonda kuulub ligikaudu 175 000 Ida-Viru maakonna elanikku. Anname tööd 1000 inimesele ja haigla aastaeelarve on ca 22 miljonit eurot. Haiglas osutatakse kõiki tänapäevaseid keskhaigla tasemel pakutavaid raviteenuseid.

Sihtasutus Ida-Viru Keskhaigla võtab tööle Kirurgiaosakonna juhataja ja Laboriteenistuse direktori. Lisaks pakume püsivalt tööd arstidele ja teistele meditsiinitöötajatele.

Avaldus esitada kuni: 25.10.2011

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099