Autor: Violetta Riidas • 6. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu arstid päästsid pihkvalanna lapse

Tartu arstid aitasid ilmale kodumaal abita jäänud pihkvalannal enneaegselt sündinud lapse.

Augusti alguses käis Pihkvas elav Irina koos sõbrannaga Peterburis tulevase lapse jaoks sisseoste tegemas, vahendas Tartu Postimees uudisteagentuuri fontanka.ru.

Kuuendat kuud rase naine tundis end hästi ning ka tema rasedust jälgiv arst ei olnud pika sõidu vastu. Tagasiteel hakkas naine end aga ootamatult halvasti tundma ning mõned kilomeetrid enne Luga linna hakkas naise kõht tugevalt valutama ning üsna pea tulid ära ka looteveed.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099