Autor: Kadi Heinsalu • 9. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Praxise kauaoodatud uuring täna esitlusel

Just praegu esitleb poliitikauuringute keskus Praxis eesotsas tervisepoliitika programmi juhi Ain Aaviksooga mitu aastat tehtud ja esialgu juba septembri lõpus avalikustama pidanud uuringut Eesti sotsiaalkindlustussüsteemi jätkusuutlikkusest.

Uuring annab hinnangu Eesti sotsiaalkindlustussüsteemi tänase korralduse perspektiividele pikaajalises vaates ning hindab erinevate muudatusvariantide mõju. Uuringu 28-leheküljelist lühikokkuvõtet saab lugeda siit. Ravikindlustuste temaatika algab lk 9. Näiteks on seal mõtlemapanev fakt, et kindlustamata isikute keskmine ravikulu haiglas eriarstiabi korral on 27% suurem kui keskmisel kindlustatul.

Uuringu teemal saab täna õhtul vaadata ka ETVst saadet Foorum, teatas Praxise koduleht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099