Autor: Violetta Riidas • 24. november 2011
Ainult tellijatele

Kersna kiitis Eesti arste

Neli aastat ekraanilt haiguse tõttu eemal olnud Vahur Kersna kiitis ETV saates Pealtnägija antud intervjuus Eesti arste.

Vahur Kersna: „Ma ei mõista neid inimesi, kes tormavad posijate ja nõidade juurde ja annavad kogu oma lootuse nende kätte. See ei ole mõistlik. Meil on Eestis väga head arstid, väga kõrgel tasemel meditsiin. Enamustel juhtudel, ma usun 98% juhtudel ei ole vaja minna kuhugi välismaale. Mina jaotaksin selle kolmeks: üks on see tavameditsiin, mis on väga heal tasemel teinud minuga kõik, mis ta on saanud teha. Teine sektsioon on need inimesed, kes tegelevad vaimumaailmas ja on sealse seltskonnaga läbirääkimisi pidanud, et minu asjad hästi läheksid. Ja kolmas seltskond on minu lähedased inimesed, kes on raskel ajal olnud minuga. Kõik need kolm on ühtviisi tähtsad.”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708