Autor: Triin Tabur • 8. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti pelgab ravida voodihaigeid iraanlasi

Iraagis põgenikelaagris elavatel voodihaigetel iraani opositsionääridel on iga päev arvel – laagri sulgemise kuupäev on ähvardavalt lähedal ja ravimite kohale toomist takistab blokaad. See ei takistanud aga Eestit neile vastamisega venitamast, kirjutas postimees.ee.

Rohkem kui kolm kuud tagasi palus Iraagis Ashrafi põgenikelaagris elavaid iraani opositsionääre läänes esindav Iraani Rahvuslik Vastupanunõukogu (NCRI) Eestilt, et too võtaks vastu viis raskelt haiget inimest ja nende hooldaja.

NCRI esindaja Elaheh Azimfari sõnul olid nemad huvitatud vaid võimalusest ravida oma inimesi siinses haiglas. Organisatsioon oli valmis tasuma kõik nende siin viibimisega seotud kulud ja lisaks, kui seda peaks küsitama, andma ka kinnituse, et need inimesed lahkuvad Eestist pärast ravi lõppu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099