Autor: Merike Kungla • 12. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peri mantlipärija Merike Johanson

Alates tänasest (12.12.2011) juhib Põhja-Eesti Regionaalhaigla Hiiu järelravi kliinikut Merike Johanson. Uue kliinikujuhataja ametiaeg on viis aastat, annab regionaalhaigla teada.

Merike Johanson peab oma järgnevate aastate peamisteks eesmärkideks suurendada patsientide rahulolu ning olla usaldusväärne partner Regionaalhaigla teistele osakondadele.

„Pean oma töös väga tähtsaks saavutada patsientide rahulolu. Peame patsientidele pakkuma võimalikult parimat ja kvaliteetsemat ravi, pakkuma hoolitsust, sisendama kindlustunnet, et haige ja kogu ravimeeskond koos suudavad haiguse vastu päris edukalt võidelda. Patsiendikesksus on meie üks peamistest arengusuundadest,“ märgib Johanson.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099