Autor: Merike Kungla • 16. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järvesalu peab taastusravikeskusele Estonia hüvitise tagastama

Taastusravikeskuse Estonia vara omastamises süüdi mõistetud ettevõtte endine juht Vello Järvesalu peab alusetult välja makstud 23 225 eurot koos viivistega ettevõttele tagastama, otsustas eile Pärnu maakohus.

Eile langetatud maakohtu otsus on veel jõustumata ja Järvesalul on õigus see edasi kaevata.

Otsuse langetanud maakohtu kohtunik Toomas Talviste lubas avalikult teatavaks teha üksnes otsuse resolutiivosa. Estonia hagi Järvesalu vastu, mille kohtunik rahuldas, arutati kinnisel istungil, kirjutab Pärnu Postimees.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099