Autor: Merike Kungla • 28. detsember 2011
Ainult tellijatele

Läti meditsiiniõde kahtlustatakse oma laste piinamises ja tapmises

Läti politsei vahistas 40-aastase naise, keda kahtlustatakse oma tütre piinamises ning kahe lapse tapmises, teatas agentuur LETA. Et naine on pikka aega töötanud lastega tegelevates meditsiiniasutustes, uuritakse ka tema võimalikke kuritegusid võõraste laste vastu, kirjutab Delfi.

LETA andmetel vahistas politsei Sigulda lähedal elava naise novembri teises pooles. 24. novembril määrati talle tõkendina arest. Läti politsei juht Ints Kuzis kinnitas, et algatatud on kriminaalmenetlus eriti raskendatud asjaoludel tapmise kohta (kahe või rohkema inimese tapmine). Kuzis keeldus rohkem üksikasju avaldamast, vahendab Läti Delfi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708