Ainult tellijatele
Autor: Violetta Riidas • 5. jaanuar 2012
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maaülikooli professor hindab: kas «keelatud» toidud on ikka nii ohtlikud?

Eesti Maaülikooli toiduhügieeni osakonna toksikoloogiaprofessor Tõnu Püssa hindas paari päeva eest avaldatud loo «Seitse toitu, mida kunagi süüa ei tohiks» tõesust ja paikapidavust.

«Enamik neid probleeme on sellised poolprobleemid või -müüdid, seepärast peab ettevaatlik olema nende kommenteerimisega. Lugejaid on väga kerge mõne väikese asjaga üles ärritada, aga rahustamine on hoopis keerulisem. Ja meie teadmised toidu koostisest ja erinevate koostisosade mõjust pidevalt muutuvad,» selgitas Tõnu Püssa enne artikli kommenteerima asumist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708