Autor: Violetta Riidas • 10. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERH: oleme käitunud õiguspäraselt

Regionaalhaigla vastas Postimehe pärimisele rahandusministeeriumi auditi kohta, et on esitanud oma põhjendused ja selgitused riigihangete seaduse rakendamisel, kuid kahjuks pole audiitorid nendega oma lõpparuandes arvestanud, kirjutas Tarbija24.ee.

«Regionaalhaigla on seisukohal, et on käitunud õiguspäraselt. Tavaolukorrast erineva hankemenetluse valisime vaid siis, kui esimene korraldatud hange ebaõnnestus ning haigla oli temast sõltumatute ning ettenägematute sündmuste tagajärjel tekkinud äärmise vajaduse tõttu sunnitud kordushankeks valima kiirema menetlusviisi,» seisab toimetusele saadetud vastuses.

Kuna rahandusministeeriumi audiitorite otsus on rakendusüksusele ehk sotsiaalministeeriumile soovituslik, tuleb ära oodata ministeeriumi lõplik otsus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099