Autor: Triin Tabur • 20. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järvalasi ravivad mujalt tulnud arstid

Järvamaa haigla ei kurda praegu ei arstide ega patsientide puuduse üle. Olukord võib aga muutuda, kui riik ei suuda pidurdada arstide lahkumist Eestist, kirjutas Järva Teataja.

Järvamaa haigla juhi Andres Müürsepa neljanda korruse kabineti aknast on uue hooldusravikompleksi ehitus kui peo peal: kaks kraanat tõstavad nokka, esimese korruse palatite laepaneelid on paika saanud, teisele korrusele tulevad ravivõimlemisruumid ja uus galerii.

Seni on kõik läinud tõrgeteta, kuid kaugel see august, kui hoone peaks valmima, enam on.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099