• 02.02.12, 13:03
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Euroopa Parlamendile ei tundu “madala rasvasisaldusega” märgid isuäratavad

Ettepanekut anda toiduainete tootjatele enam paindlikkust oma toodetele vähese rasva, suhkru või soolasisalduse märgete kandmiseks peeti praktiliselt otsustatuks seni, kuni eile parlamendi komisjon hääletas toiduainete teabe tähistuse muutmise vastu. Euroopa Parlamendi üldkogu hakkab küsimust arutama ilmselt 2.veebruaril.
Euroopa Komisjoni ettepanekul sooviti muuta viie aasta tagust regulatsiooni ning lisada uued teabekategooriad. Ettepaneku kohaselt võiks tootjad esitada pakenditel väiteid endisest vähemalt 15% väiksema rasva, soola või suhkrusisalduse kohta ning lisada ka märke “soolavaba”. Käesoleval ajal võib vähendatud sisalduse märke pakendile kanda vaid juhul, kui toiduaine sisaldab rasva, soola või suhkrut vähem, kui 30% algsest.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.05.25, 08:30
Soovid Eestis korraldada rahvusvahelist konverentsi? Eesti Konverentsibüroo tuleb appi
Teadus- või erialakonverentsi Eestisse toomine pole enam ammu vaid unistustes eksisteeriv ettevõtmine, vaid reaalsus. Oma valdkonna arendamine, teadusharu nähtavuse tõstmine rahvusvaheliselt ning kontaktide loomine on hea põhjus, miks rahvusvaheline konverents Eestisse kutsuda. Eesti hea maine erinevates valdkondades, ürituste korraldamise kogemus, riigi kompaktsus ning olemasolevad võimalused annavad hea pinnase väiksema ja keskmise suurusega konverentsi toimumiseks. Selleks, et globaalse ulatusega konverents Eestis toimuma saaks ja selle iga detail õnnestuks, tuleb appi Eesti Konverentsibüroo.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele