Autor: Triin Tabur • 4. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimitootjate Eestis läbiviidud kliiniliste uuringute käive oli mullu 20 miljonit eurot

Ravimitootjate Liidu liikmed esitasid 1. veebruariks ravimiametile 2011. aasta detailsed aruanded, mis sisaldavad endas kulutusi raviminäidistele, infot läbiviidud tootetutvustuste ja teaduslike seminaride kohta.

Ravimitootjate Liidu liikmed toetasid möödunud 2011. aastal arstiteaduslike ja farmaatsiaalaste ürituste läbiviimist 0,47 miljoni euro ulatuses ning arstide ja apteekrite osalemist arstiteaduslikel ja farmaatsiaalastel üritustel 1,17 miljoni euro ulatuses.

Täiendavalt sisaldavad esitatud aruanded informatsiooni raviminäidiste, ravimireklaami ja patsientide teavitusürituste kohta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099