Autor: Siret Trull • 15. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstiüliõpilaste projekt võitis Karl Suure noorteauhinna

Täna kuulutati välja Karl Suure Euroopa noorteauhinna rahvuslikud võitjad. Eesti parimaks tunnistati Arstiteadusüliõpilaste Seltsi projekt "Kultuuri sõlmed", mis nüüd asub võistlema peaauhindade nimel. Kolm Euroopa parimat noorteprojekti valitakse 5. aprillil.

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi projekt "Kultuuri sõlmed" tõi kokku 58 arstiteaduse tudengit neljast erinevast riigist (Eesti, Poola, Rootsi ja Saksamaa). Projekti eesmärgiks oli tuua kokku erineva kultuurilise ja religioosse taustaga meditsiinitudengid, et õppida teineteiselt, edendada solidaarsust ja tolerantsust ning jagada teadmisi kultuuriliste erinevuste kohta. Samuti arendas projekt "Kultuuri sõlmed" noorte koostöös Euroopa ühtsuse tunnetamist ja väärtuste kujundamist, vahendas Euroopa Parlamendi Infobüroo Eestis.

Kogu projekt oli üles ehitatud mitteformaalse õppe vormis, mille kulminatsiooniks oli sõja- katastroofiolukorra simulatsioon. Projekt viidi läbi Tartus 19. - 26. augustil 2011 programmi Euroopa Noored toetuse abil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099