Autor: Siret Trull • 19. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narvas asus tööle jordaanlasest kirurg

Jordaanlasest kirurgi hiljutine tööleasumine Narva haiglasse iseloomustab olukorda, millega peale piirilinna hospidali seisavad silmitsi Eesti teiste väiksemate linnade raviasutused - noori arste ei jätku.

Nimelt on jordaanlane esimene uus arst, kes viimaste aastate jooksul Narva haiglas tööle on asunud. "Meile pole neli aastat tulnud tööle ühtegi Tartu Ülikooli lõpetanut," nendib Narva haigla juht Olev Silland Õhtulehes.

Jordaanlane õppis arstiks Peterburis, ta abikaasa on narvalanna. Pärast kooli lõpetamist kolis perekond esialgu Jordaaniasse, ent kuna naine sealse kultuuriga ei kohanenud, tuldi tagasi Eestisse. Elama asuti Narva, kus arstiks õppinud araablane ka erialase töö leidis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099