Autor: Siret Trull • 23. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sule: töö vähenemise pärast ma hirmu ei tunne

Eesti Haiglate Liidu juhatuse esimehe Urmas Sule sõnul ei ole liidu ettepanekute taga seose ravikindlustuse seaduse muutmisega mitte kartus, et haiglaarstide töö väheneks, vaid soov soodustada mõistlikku koostööd patsientide, perearstide ja haiglate vahel.

Alljärgnevalt Urmas Sule vastused mu.ee lugejate küsimustele.

Kas haiglate liidu protesti taga ei või olla kartus, et haiglates töötavad arstid jäävad lihtsalt nii ilma tööta ja haigekassa lepingumahtu ka neile selle võrra vähendatakse? Ehk teisisõnu, kui suur osatähtsus on eriarsti vastuvõtul just kroonilistel haigetel? Kui suur ressurss vabaneks, kui nad jääksid rohkem perearstidele käima, nii arsti kui ka seadmete-analüüside osas?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099