Autor: Siret Trull • 6. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ants Peetsalu sai Billrothi medali

Hannoveris korraldatud konverentsi Euromedica 2012 raames autasustas Euroopa Loodusteaduste Akadeemia TÜ Kliinikumi kirurgiakliiniku juhatajat prof Ants Peetsalu väljapaistvate teenete eest kirurgias Theodor Billrothi medaliga koos vastava diplomi ja aukirjaga.

Peetsalu sõnul on Billrothi medal eeskätt kinnituseks, et Tartu Ülikooli arstiteaduskonda ja Tartu Ülikooli Kliinikumi kirurgiakliinikut tunnustatakse Euroopas ning ta loodab, et see äramärkimine aitab edaspidi arendada tihedamaid sidemeid teiste riikidega meditsiini valdkonnas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099