Autor: Triin Tabur • 7. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula Hanno Pevkuri ettekannet arstide lahkumise teemal

Sotsiaalminister Hanno Pevkur ütles Meditsiiniuudiste konverentsil "Kuidas peatada arstide lahkumine", et arstide järelkasvule mõjusid drastiliselt 90ndate alguse otsused vähendada arstiteaduse tudengite vastuvõttu 140-lt 70-le.

Sotsiaalminister Hanno Pevkur ütles Meditsiiniuudiste konverentsil "Kuidas peatada arstide lahkumine", et arstide järelkasvule mõjusid drastiliselt 90ndate alguse otsused vähendada arstiteaduse tudengite vastuvõttu 140-lt 70-le.

Pevkur jätkas, et kui lisada toona paika pandud õppurite mahule veel meedikute viimaste aastate väljarände numbrid, siis tagantjärele tarkus näitab, et see paarikümne aasta tagune otsus oli Eesti jaoks väga valus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099