Autor: Kadi Heinsalu • 5. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearst Riin Lannol oli hea aasta

Perearst Riin Lannol ja tema kolleegidel Elina Šelpakoval ja Mare Vilbergil oli mullu hea aasta. Kasumis oli nii nende perearstikeskus kui ka kinnisvarahaldusega tegelevad firmad.

Kolme peale võrdselt kuuluvad perearstidele OÜ Merelahe Perearstikeskus, OÜ Merelahe Haldus ja Eriarstiabi ja SA MerimetsaTervisekeskus. nende ehitatud polikliinikumaja Tallinnas Paldiski mnt Lääne-Tallinna Keskhaigla krundil ja kõrval on toonud korralikku renditulu.

OÜ Merelahe Perearstikeskus põhitegevus 2011.aastal oli tervishoiuteenuse osutamine. Müügitulu aruandeaastal oli 793 230 eurot ja kasum 19 184 eurot. 2010. aasta kasum oli 13 734 eurot. Dividendideks jaotatakse 30 000 eurot.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099