Autor: Violetta Riidas • 10. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus tegija hakkab teenusepakkujaid koondama

MediCap Holdingu poolt loodud Südalinna tervisekeskus on esimene samm teenusepakkujate ühe mütsi alla koondamisel.

Viljandi tervisekeskus sai endale hiljuti uue nime Südalinna tervisekeskus. Tegemist pole pelgalt nimemuudatusega, vaid esimese sammuga tervisekeskuse emaettevõtte MediCap Holding AS laienemisplaaniga.

Tervisekeskuse juhatuse liige Rainar Aamisepp ütles Meditsiiniuudistele, et Viljandi näol on tegemist alles piloodiga. Ajalehe Sakala on ta varem öelnud, et tegemist on pikemaajalise äri- ja turundusplaani osaga, mille käigus koondatakse sama teenust pakkuvad ettevõtted — loodetavasti üle Eesti — sama kaubamärgi alla.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099