Autor: Kadi Heinsalu • 3. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadi Pärnits Tallinna haiglate raporti ootel

Tallinna linnavolikogu sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni juht Kadi Pärnits ütles end ootavad linna käest Tallinna haiglate arengukava lõplikku versiooni, et seda siis septembris volikogus arutada.

Esialgsetel andmetel pidi raport esitatama volikogule juba augusti lõpus, kuid see on siiski septembri kavas.

"Uurisin just täna ise, kus raport hetkel on," rääkis Pärnits. Ta ei ole veel näinud lõppraportit, kus on sees kaks nädalat tagasi koos olnud arutelu tulemused. Raporti üks peamise küsimusi on, kas ja kuidas kolm linnale kuuluvat haiglat ühendada. Suurem osa kaasatud eksperte on ühinemise ja muudatuste poolt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099