Autor: Siret Trull • 13. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Streigi mõte jäi jõusse

Arstide liidu peasekretär Katrin Rehemaa ütles peale tänast kohtumist sotsiaalminister Hanno Pevkuriga, et kuna minister polnud nõus meedikute läbirääkimistesse asuma ja tema jutt ei andnud erilist lootust olukorra paranemiseks, siis streigiks ettevalmistumine jätkub, kirjutas Tarbija 24.

«Kuulasime info eelarve võimalustest ja erinevatest pooleli olevatest uuringutest ära, aga mingeid ettepanekuid meile kahjuks ei tehtud. Veelgi enam, minister ütles, et peame läbirääkimisi pidama tööandjatega ja tema neis ei osale,» lausus Rehemaa.

Arstide liit koos tervishoiutöötajate kutseliiduga on endiselt seisukohal, et haigekassa jaotamata kasumit võiks mingis osas meedikute palgatõusuks veel sel aastal kasutada, ministeerium räägib aga tuleva aasta eelarvest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099