Autor: Kadi Heinsalu • 5. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meditsiiniuudised küsitleb Eesti arste Soomes

Meditsiiniuudised teeb sel nädalal küsitluse Soomes asuvate Eesti arstide seas, et mõista ja edasi anda nende oma sõnadega, miks nad sinna tööle läksid ja mis neid tagasi meelitaks.

Küsitlus on anonüümne, veebipõhine ja saadetud Eesti arstide Soome seltsile nende ühisesse kirjakasti vastamiseks. Seltsil on ligi 200 liiget ja nad käivad regulaarselt koos. Seltsi juhatab Soomes juba pikka aega töötav psühhiaater Enno Ligi.

Küsime muu hulgas, miks arst Soome lahkus, milline on tema töökoormus seal praegu, milline palk, kuidas arstidesse Soomes suhtutakse ja palju muud. Vastamine on hetkel täies hoos ja lisaks sobiva valiku tegemisele saavad arstid küsitluses ka oma valikuid kommenteerida.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099