Autor: Siret Trull • 18. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervishoiu tuleviku töörühm jõudis põhimõttelisele kokkuleppele

 Sotsiaalminister Hanno Pevkuri kutsel kogunes eile taas tervishoiusektori partnerite esindajatest koosnev tervishoiu tulevikku arutav töörühm. Kohtumisel arutati läbi kõikide osapoolte tehtud täiendused Hea tahte koostöökokkuleppe teksti.

 Minister Pevkuri sõnul rõhutasid mitmed organisatsioonid, et Eesti tervishoiusüsteem peab olema patsiendikeskne ning suureks mureks oli tervishoiutöötajate järelkasv ehk koolituse suurendamise vajadus.

„Õhtuks jõudsime põhimõtteliste kokkulepeteni, mida ja kuidas Eesti tervishoius edasi teha, et tagada patsiendile kvaliteetne tervishoiuteenus esmatasandist ja kiirabist kuni kõrgeima etapi arstiabini. Loodame lähinädalatel anda veel esmase hinnangu vajalike muudatuste rahalistele vajadustele ning usun, et suudame leppe osapooltega juba lähiajal allkirjastada,“  ütles minister.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099