Autor: Violetta Riidas • 6. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vassiljev: sissetulek peaks lubama vaktsineerimist ja puugitõrjet

Riigikogu liige Viktor Vassiljev avaldas täna riigikogus Rainer Vakra esitatud ettepaneku peale muuta puugivaktsiin vaesuses elavatele lastele tasuta pakitavaks arvamust, et inimestele tuleb kindlustada sissetulek, mille eest on nad võimelised end ise vaktsineerima. 

Viktor Vassiljev:

Inimestele tuleb kindlustada selline sissetulek, et nad võiksid endale lubada vaktsineerimist, puugitõrjet, kui on vaja, korralikku sööki, oma lastele korralikku haridust, et inimeste elu oleks kvaliteetne ja oleks nauditav. Siin ma näen seda, et praegu Vabariigi Valitsusel ei ole sellist programmi, mis tõstaks meie majanduse sellisele tasemele, et inimesed suudaksid lahendada oma probleemid ilma selleta, et nad peaks kätt väristama kas Haabersti linnaosavalitsuse sotsiaalosakonnas või käima varrukast sikutamas Rainer Vakrat, et okei, olid hea mees, kinkisid meile sokke, aga need on juba auklikud ja läbi, et teeme nüüd puugisüsti ka. Me tahaksime kõik sellel maal elada inimväärset elu. Selleks on meile vaja inimväärset valitsust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099