Autor: Violetta Riidas • 17. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Internetiapteegi eelnõu saadetakse esimesele lugemisele 

 

Riigikogu sotsiaalkomisjon otsustas oma tänasel istungil saata Riigikogu täiskokku esimesele lugemisele valitsuse algatatud ravimiseaduse, karistusseadustiku ja riigilõivuseaduse muutmise seaduse eelnõu (332 SE), millega muuhulgas kehtestatakse ravimite kaugmüügi regulatsioon. Komisjoni ettepanek on viia esimene lugemine läbi 16. jaanuaril 2013 ja esimene lugemine lõpetada.

„Lisaks ravimite kvaliteedi teemale kehtestame me ka e-apteegi teenuse osutamise võimalused, mis peaks parandama e-apteegiteenuse kättesaadavust ja seda eelkõige maapiirkondades elavatele inimestele. E-apteek annab võimaluse ka väiksematele apteekidele aktiivselt ravimimüügiga tegeleda ja loob samuti võimalused paindlikuks ja laiemalt kättesaavaks apteegiteenuseks,“ ütles sotsiaalkomisjoni esimees Margus Tsahkna.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099