• 08.02.13, 10:26
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tervisedendajad ja toidutootjad arutavad koostööd soola vähendamisel toitudes

Maailma Terviseorganisatsioon (WHO)  ja Tervise Arengu Instituut viivad täna, 8. veebruaril, Tallinnas läbi ühisseminari, et arutada soola vähendamise võimalusi toidu tootmisel, selle tähtsust rahva tervisele  ning edasist koostööd erinevate toidutootjatega. 
Seminaril "Kuidas vähendada soola või muude valitud toitainete sisaldust töödeldud toidus?" esinevad külalistena Hollandi ja Šveitsi spetsialistid, kes jagavad nõu tootjatele ning toovad näiteid koostöö arendamisest toidutööstuse ja avaliku sektori vahel. Eesti ettevõtjatest tutvustavad seminaril oma tegemisi selles vallas Põltsamaa Felix, Leibur ja Rakvere Lihakombinaat.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 21.10.25, 18:56
Ida-Tallinna Keskhaigla kuulutab välja enampakkumise ruumide üürile andmiseks Ravi tänaval
Ida-Tallinna Keskhaigla Aktsiaselts kuulutab välja avaliku kirjaliku enampakkumise Tallinnas Ravi tn 27 asuvate ruumide üürile andmiseks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele