Ainult tellijatele
Autor: Triin Tabur • 8. veebruar 2013
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervisedendajad ja toidutootjad arutavad koostööd soola vähendamisel toitudes

Maailma Terviseorganisatsioon (WHO)  ja Tervise Arengu Instituut viivad täna, 8. veebruaril, Tallinnas läbi ühisseminari, et arutada soola vähendamise võimalusi toidu tootmisel, selle tähtsust rahva tervisele  ning edasist koostööd erinevate toidutootjatega. 

Seminaril "Kuidas vähendada soola või muude valitud toitainete sisaldust töödeldud toidus?" esinevad külalistena Hollandi ja Šveitsi spetsialistid, kes jagavad nõu tootjatele ning toovad näiteid koostöö arendamisest toidutööstuse ja avaliku sektori vahel. Eesti ettevõtjatest tutvustavad seminaril oma tegemisi selles vallas Põltsamaa Felix, Leibur ja Rakvere Lihakombinaat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708