3. september 2013
Ainult tellijatele

Molekulaarne meetod täiendab allergia diagnostikat

Toiduallergia on jätkuvalt sagenev probleem kogu maailmas. Euroopas on toiduallergiat enam kui 17 miljonil inimesel ja toiduallergia levimus on 2-8%.

Potentsiaalselt allergeenseks on hinnatud enam kui 170 toiduainet. Piirkonniti toiduallergeenid erinevad, kuid nn põhilisteks allergeenideks on lapseeas piim, muna, teraviljad, soja, pähklid ja täiskasvanutel pähklid, arahiis, muna, aed- ja puuviljad, kala, koorikloomad. Allergeenideks on küllalt tihti ka seller, sinep, seesam ning reaktsioonide põhjustajateks toidus leiduvad lisaained. 

Sisu on kättesaadav ainult tellijale. Lugemiseks logi sisse või osta ligipääs allolevalt lingilt.
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708