• 25.10.13, 13:12
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Hirmutav siirup, mis polegi nii hirmus: maisisiirupi plussid ja miinused

Möödunud aastal tõstatas presidendiproua Evelin Ilves ka Eesti toidutööstuses kasutatava, väidetavalt kahjuliku glükoosi-fruktoosisiirupi või nagu ta seda nimetas – maisisiirupi teema.
Äripäevaga vestelnud toidutööstused ja keemik ning toitumisteadlane kinnitavad, et need kaks siirupit ei ole üks ja sama toode ning Eestis kasutatav glükoosi-fruktoosisiirup ei ole tervele inimesele kahjulik.

Seotud lood

Töökuulutused
  • 04.09.25, 17:41
Regionaalhaigla otsib arsti palliatiivravi keskusesse
Kandideerimine kuni: 30.09.2025

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele