• 25.10.13, 13:12
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Hirmutav siirup, mis polegi nii hirmus: maisisiirupi plussid ja miinused

Möödunud aastal tõstatas presidendiproua Evelin Ilves ka Eesti toidutööstuses kasutatava, väidetavalt kahjuliku glükoosi-fruktoosisiirupi või nagu ta seda nimetas – maisisiirupi teema.
Äripäevaga vestelnud toidutööstused ja keemik ning toitumisteadlane kinnitavad, et need kaks siirupit ei ole üks ja sama toode ning Eestis kasutatav glükoosi-fruktoosisiirup ei ole tervele inimesele kahjulik.

Seotud lood

Töökuulutused
  • 14.02.25, 13:28
Confido Sisekliinik ootab endaga liituma kardioloogi, dermatoveneroloogi ja gastroeneteroloogi
Confido on Eesti juhtiv tervishoiuettevõte, mis pakub kõrgetasemelist arstiabi ning terviklikke terviselahendusi terviseennetusest taastusravini. Confido Sisekliinikus töötavad Eesti oma ala tipparstid ning -spetsialistid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele