Autor: Violetta Riidas • 14. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Koostööklaster tõi kokku advokaadid ja raviasutused

Klaster Medicine Estonia toetab oma liikmeid ettevalmistuste tegemisel meditsiiniteenuste ekspordi suurendamiseks. Patsiendi­direktiivi ülevõtmise puhul korraldas klaster eelmise aasta lõpus õigusseminari, mis  aitab tõsta valmisolekut täita välispatsientide teenindamisega kaasnevaid täiendavaid õiguslikke kohustusi.

Klastri arendusjuht Tiina Mikk märkis, et edukaks ja jätkusuutlikuks ekspordiks on põhjalik ettevalmistus ääretult oluline nii patsiendi kui ka teenusepakkuja jaoks. “Eesti meditsiiniettevõtteid külastanud vahendajate tunnustus meie arstide, õdede, teenusepakkujate ja tervishoiusüsteemi suhtes süvendab usku Eesti meditsiiniteenuste potentsiaali välisturgudel,” rääkis Mikk. “Meil on, mida eksportida. Nüüd tuleb tagada, et oleksime välispatsientide sujuvaks vastuvõtuks valmis,” lisas ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708