Autor: Violetta Riidas • 16. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaks isa süüdistavad Läänemaa haiglat laste ravimisel vigade tegemises

Kaks Läänemaa isa süüdistavad Läänemaa haiglat oma pädevuse ülehindamises, sest on mõlemad pidanud sealt lapsega Tallinna kihutama ja pealinna arstidelt kuulma: Jõudsite viimasel hetkel!

Mihkli 2-aastane poeg murdis enne jõule käeluu küünarliigese juurest katki, kirjutab portaal Läänlane. Läänemaa haiglast saadeti nad Tallinnasse, kus tehti 23. detsembril operatsioon ja käsi pandi kipsi. «Arstid ütlesid, et kips peab peal olema neli nädalat pärast operatsiooni, aga soovitati Haapsalus vahepeal kontrollis käia, et tehakse pilti ja vaadatakse, kas kõik kasvab õigesti kokku,» rääkis ta. 

Möödunud nädalal, kaks ja pool nädalat pärast õnnetust läkski poiss kohaliku kirurgi juurde kontrolli. «Aga mis tehti? Kirurg võttis kipsi ära. Ütles, et kõik korras. Ütles veel, et paneme aja kinni, võtame narkoosi all traadid ära,» rääkis isa, kelle sõnul ütlesid Tallinna arstid pärast, et nii väiksele lapsele ei tohi Läänemaa haiglas narkoosi tehagi. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708