Autor: Violetta Riidas • 17. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Rõivas: töövõimereform aitab erivajadustega inimestel leida sobiv töö

Sotsiaalministeerium saadab täna kooskõlastusringile töövõimereformi seaduseelnõu. Töövõimereformi eesmärk on aidata vähenenud töövõimega inimestel leida just neile sobilikku tööd. Samuti toetab reform tööandjaid, et nad oleksid valmis pakkuma tööd ka erivajadustega inimestele.

Sotsiaalminister Taavi Rõivase sõnul ei suuda ükski toetus töökohta asendada. „Praegu on Eestis palju neid, kes oma tervise tõttu tööd ei leia või ei julge tööle minna. Töövõimereform kinnitab, et ka vähenenud töövõimega inimesed on oodatud ja neil on õigus osaleda nii ühiskonnaelus kui ka tööturul,“ rõhutas minister.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708