Autor: Siret Trull • 28. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Eero Merilind: isiklik tervisekonto? Jah, palun!

Juba 2011. aastal valminud dokumendis “Võimalused Eesti tervisesüsteemi rahalise jätkusuutlikkuse tagamiseks” on olulise tegevussuunana välja toodud tervisevaldkonna avaliku sektori tulubaasi laiendamine ning rahastamispoliitika üle vaatamine, kirjutas SA Eesti Tervise Fond juhataja ja perearst Eero Merilind ERR uudistele.

22. jaanuari Eesti Päevalehes arutleb suurte kogemustega sotsiaalkindlustus- ja tervishoiuekspert Georg Männik tervishoiu rahastamise teemal ning leiab, et ainult tööjõumaksude põhjal tervishoiu rahastamine ei ole kestlik. Ta pakub ühe võimalusena välja individuaalse tervisekonto loomise..

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708