Autor: Siret Trull • 28. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Ingerainen: perearstindus liigub patsiendikesksuse suunas

Eesti perearstide seltsi juhi Diana Ingeraineni sõnul liigub Eesti perearstisüsteem patsiendikesksuse suunas, kuid see tähendab, et perearstid peavad oma töös arvestama kõikide patsientide vajadusi ja hindama, kelle terviseprobleem on tõsisem ning kes vajab ravi eelisjärjekorras.

"Nii imelik kui see ka ei tundu, siis see ei ole esmane patsiendikesksusest lähtudes, et iga inimene saaks kohe seda, mida ta tahab, sest meie peame arvestama kõiki patsiente ja kõikide patsientide vajadusi," rääkis Ingerainen Vikerraadio saates "Huvitaja", vahendasid ERR uudised.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708