Autor: Siret Trull • 30. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Lastehaigla Toetusfond kogus mullu rekordilise annetuse

Tallinna Lastehaigla Toetusfond kogus mullu annetustest rekordilised 691 734 eurot. Mullu sai toetusfond kätte ka lõviosa Kanada väliseestlaste, perekond Randpalu 584 000-eurosest hiigelannetusest, mille sihtotstarve otsustatakse käesoleval aastal.

„Perekond Randpalu tegi oma testamendiga Tallinna Lastehaigla Toetusfondile väga suure annetuse – tegemist on suurima eraisiku annetusega fondi ajaloos,“ selgitas SA Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juhataja Inna Kramer. „Toetusfondi nõukogu otsusega on veel hetkel kinnitamata, millise suure projekti tarbeks seda raha kasutatakse, kuid arutuse all on olnud näiteks lastehaigla juurde rajatava uue perinatoloogiakeskuse toetamine, mis tähendab eelkõige riskigruppi kuuluvatele sünnitajatele mõeldud naistenõuandlat koos sünnitusmajaga, lastehaigla teenust koos kolmanda astme intensiivraviga ning regionaalhaigla kompetentsi koos kõigi täiskasvanute erialadega.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708